ZOMERVAKANTIE BOX
VOOR SCHOLIEREN

Heb jij gehoord van onze Zomerbox? Deze smakelijke box is speciaal ontworpen voor basisscholen in Rotterdam die betrokken zijn bij het innovatieve schoolmaaltijden.nl programma. We zijn super enthousiast om te participeren aan dit fantastische initiatief dat zich inzet om gezonde maaltijden op scholen in de buurt te bevorderen.

DE ZOMER IN EEN DOOS

Maar laten we terugkeren naar waarom je echt hier bent - de Zomerbox. Als de zomer niet naar ons komt, brengen wij de zomer naar jou. Deze box borrelt van geweldige zomerse verrassingen. Een soort mini-vakantie die je kunt openen! Of je nu op zoek bent naar voedzaam eten en drinken voor tijdens de zomervakantie of wat lekkers om mee te nemen naar de Zomerschool, we hebben aan alles gedacht. En dat is nog niet alles.

Onze Zomerbox zit niet alleen bomvol met verrukkelijk eten en essentiële items, hij voldoet ook nog eens aan alle voorwaarden van het Jeugdeducatiefonds. Omdat we bij Boxiblox geloven in het ondersteunen van onze toekomstige leiders op alle mogelijke manieren. Elk kind heeft recht op onderwijs en voeding, en dat is precies waar we met onze Zomerbox naar streven.

Ook een box op maat nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team denkt graag met je mee!